Vállalkozásbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 27. csütörtök, Zita

Több tízmilliárd forintos beruházásba kezd a Cordia Újbudán

A Futureal-csoporthoz tartozó Cordia 9,6 millió euróért, csaknem 3 milliárd forintért megvásárolta a Sasad Resort üres telkeit a GTC Magyarországtól.

A korábban elkészült 250 lakás után további hat ütemben összesen 850 otthont építenek fel 2021-ig, a beruházás értéke megközelíti a 40 milliárd forintot - közölte a Cordia Zrt. hétfőn.
A tájékoztatás szerint a mintegy 7 hektáros területre tervezett, kis lakásszámú lakóépületeket 5 hektár parkosított zöldterület veszi majd körül, a 8000 négyzetméteres élményparkban pedig több korosztály számára alakítanak ki játszóteret, szabadtéri edzőparkot, illetve helyet kap egy sport- és egy futópálya, kutyafuttató és pihenőkert is.
A Sasad Resort a főváros XI. kerületében, a Rupp-hegyi természetvédelmi terület közvetlen közelében található. A hamarosan elinduló építkezések során először négy villaépületet és két családi apartmanházat húznak fel, ezek 2018 negyedik negyedére készülnek el - közölte a lakóingatlan-fejlesztő társaság.

MTI

LEGFRISSEBB
×

Mindent a közösségi finanszírozásról a Spin-Off Klubban  

A közösségi finanszírozás, a crowdfounding viszonylag új, de egyre népszerűbb téma a startupok körében. Ennek témáját járta körbe a legutóbbi Spin-Off Klub is, amelyen sikerekről és kudarcokról egyaránt szólt az OXO Labs kommunikációs és marketing igazgatója Boros Regina.