Vállalkozásbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 27. csütörtök, Zita

Vállalati önkéntes nap a BT ROC-nál

Önkéntes napot tartott Újbudán a British Telecom (BT) mintegy ezerötszáz munkatársat foglalkoztató budapesti tagvállalata a BT ROC. A cég munkatársai természetrendezési feladatokban segédkeztek a kerületben.

A British Telecomhoz tartozó BT ROC önkéntesei a cég újbudai székhelyének közelében (az Egérút – Poprádi út – Keserűvíz utca – Kétvölgy utca – Kőérberki út – Hosszúrét út mentén) végeztek területrendezést. - A BT az önkéntességen kívül számos programmal szeretné felkarolni a tehetséges fiatalokat, támogatni az egyetemi diákok gyakorlati tudás szerzését, megismertetni őket a szolgáltató központok nemzetközi világával - mondta Grócz Mária, a BT ROC HR igazgatója. Hozzátette: az önkéntességi napra választott célok is ezt helyezik fókuszba teljes összhangban a BT globális célkitűzéseivel.

Újbuda

LEGFRISSEBB
×

Mindent a közösségi finanszírozásról a Spin-Off Klubban  

A közösségi finanszírozás, a crowdfounding viszonylag új, de egyre népszerűbb téma a startupok körében. Ennek témáját járta körbe a legutóbbi Spin-Off Klub is, amelyen sikerekről és kudarcokról egyaránt szólt az OXO Labs kommunikációs és marketing igazgatója Boros Regina.