Vállalkozásbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 20. kedd, Aladár, Álmos

Szociális Együttműködés és Képzés Újbudán

A Gyógyír XI. Kht., az Újbuda Prizma XI. Kht. és a Humán Szolgáltató Központ nyerte meg azt a pályázatot, amely a hátrányos helyzetű csoportok foglalkoztatási esélyeit növeli. A szervezetek vezetői szerint ezzel sok családot tudnak majd segíteni abban, hogy munkát vállaljanak és kevesebben fognak szociális juttatásból élni. A projekt megnyitójára az Újbuda Prizma XI Kht. épületében került sor.

A Gyógyír XI. Kht., az Újbuda Prizma XI. Kht. és a Humán Szolgáltató Központ nyerte meg azt a pályázatot, amely növeli a hátrányos helyzetű csoportok foglalkoztatási esélyeit.

A projekt egy képzés során valósul meg, amellyel a dolgozók tisztább képet kapnak a hátrányos helyzetűek foglalkoztatási esélyeiről és így könnyebben tudnak majd segíteni a velük kapcsolatban álló személyeken.

A tréning elvégzése után a szociális szervezetek munkatársai egyrészt Európai Uniós munkaerőpiaci ismereteket, álláskeresési technikákat, önismereti készségeket sajátítanak el, másrészt megtanulják, hogyan adják ezt tovább az érintetteknek.

A szervezetek vezetői szerint ezzel nagyon sok családot tudnak majd segíteni abban, hogy munkát vállaljanak és kevesebben fognak szociális juttatásból élni.

Gigi-Újbuda TV (2008. 06. 04.)

LEGFRISSEBB
×

Új év, Új Buda – vállalkozói tanácskozás a B32-ben  
 

Újbudán kezdődött meg a KKVHÁZ 2018. évi országos rendezvénysorozata. Az B32 Galéria és Kultúrtérben január 8-án megtartott program az építőipara, az ingatlan piacra, a finanszírozásra, az albérleti helyzetre, valamint a pályázatokra és trendekre fókuszált.