Vállalkozásbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
december 1. kedd, Elza

Szociális Együttműködés és Képzés Újbudán

A Gyógyír XI. Kht., az Újbuda Prizma XI. Kht. és a Humán Szolgáltató Központ nyerte meg azt a pályázatot, amely a hátrányos helyzetű csoportok foglalkoztatási esélyeit növeli. A szervezetek vezetői szerint ezzel sok családot tudnak majd segíteni abban, hogy munkát vállaljanak és kevesebben fognak szociális juttatásból élni. A projekt megnyitójára az Újbuda Prizma XI Kht. épületében került sor.

A Gyógyír XI. Kht., az Újbuda Prizma XI. Kht. és a Humán Szolgáltató Központ nyerte meg azt a pályázatot, amely növeli a hátrányos helyzetű csoportok foglalkoztatási esélyeit.

A projekt egy képzés során valósul meg, amellyel a dolgozók tisztább képet kapnak a hátrányos helyzetűek foglalkoztatási esélyeiről és így könnyebben tudnak majd segíteni a velük kapcsolatban álló személyeken.

A tréning elvégzése után a szociális szervezetek munkatársai egyrészt Európai Uniós munkaerőpiaci ismereteket, álláskeresési technikákat, önismereti készségeket sajátítanak el, másrészt megtanulják, hogyan adják ezt tovább az érintetteknek.

A szervezetek vezetői szerint ezzel nagyon sok családot tudnak majd segíteni abban, hogy munkát vállaljanak és kevesebben fognak szociális juttatásból élni.

Gigi-Újbuda TV (2008. 06. 04.)

LEGFRISSEBB
×