Vállalkozásbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 5. kedd, Adorján, Adrián

Az Újbuda Prizma Állásközvetítő ajánlatai

Bővebb információ a meghirdetett állásokról az Újbuda Prizma Állásközvetítő Irodában kapható.

Budapesti cég munkatársakat keres az alábbi pozícióba: Adatrögzítő csoportvezető pozícióba

Feladatok: Adatrögzítés, az adatrögzítői csoport irányítása, feladatok kiosztása, ellenőrzése, beosztások készítése

Budapesti multinacionális cég keres angolul és spanyolul beszélő munkatársat, az alábbi pozícióba: Beszállítói koordinátor

Feladatok: az AP számlák egyeztetése , tranzakciók követése, a szállítói törzsadatok kezelése, teljesítési határidő módosítással kapcsolatos ügyintézés, konferenciahívások kezelése partnerekkel, SOX szerinti megfelelőség biztosítása, kapcsolattartás a társosztályokkal (Treasury team)

Budapesti multinacionális cég munkatársakat keres az alábbi pozícióba: Sajtológép beállító Három műszakos munkarendben történő munkavégzésre!

Feladatok: Ellátja a kért gyártási feladatokat a sajtológépen betartva a megkívánt mennyiséget és minőséget, a műhelyben felszereli, előkészíti és beállítja a szerszámokat és a sajtoló gépeket, biztosítva az elvárt követelményeknek megfelelő termelést, medvemagasság beállítása, sajtoló szerszámot felrakni, sávot befűzni, tekercset cserélni, rajzot olvasni, tolómérővel mérni.

Bővebb információ a meghirdetett állásokról az Újbuda Prizma Állásközvetítő Irodában kapható.

Fényképpel ellátott részletes magyar nyelvű szakmai Önéletrajzát, és motivációs levelét az Újbuda Prizma Állásközvetítő Irodába várják. (Fehérvári út – Baranyi u. sarok).

Időpont egyeztetés céljából kérjük hívja a +361 781-7063 telefonszámot.