Vállalkozásbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
december 1. kedd, Elza

Az Újbuda Tóváros lakópark nyári ajánlatai az újlakás piacon

Az ingatlanfejlesztők a piaci "(ön)szabályozó" mechanizmusok alakításán túl - minőségi lakások fejlesztése, többletszolgáltatások biztosítása, élhető környezet kialakítása, ügyfélközpontú értékesítés - az állami támogatások és a Ft/euro árfolyam alakulásába kevésbé tudnak beleszólni, ezért saját profitjuk mérséklésével, illetve az ügyfeleik bizalmának megtartásával tudnak az újlakás piacon továbbra is meghatározó tényezők maradni.


Az Újbuda Tóváros fejlesztője nyári akciója (július, augusztus) keretében a 2009. július 1-től hatályba lépő 5 %-os áfa emelés terhét az újlakásokra vonatkozóan, magánszemély vásárlók esetében teljes mértékben átvállalja*.

A döntés hátterében az elmúlt hónapok általános piaci visszaesése, az otthonkereső fiatalok, családok újlakás vásárlási feltételeinek szigorítása, valamint a jelenleg meglévő széles ügyfélkör bizalmának és vásárlási szándékának megtartása áll. További értékesítés ösztönző ajánlat, hogy az átlag 2,5 millió Ft értékű mélygarázs-beállók - a beépített konyhabútoron és légkondicionáló berendezésen túl - az alap kulcsrakész felszereltség részei.


A kedvezményeket számszerűsítve egy bruttó 25.000.000,-Ft értékű lakás esetén már 14-15 % árelőnyt ér el az a vásárló, aki a Tóvárosban találja meg álmai otthonát és azt 2009. szeptember 15-ig le is foglalja.

Csodálatos panoráma, a minden igényt kielégítő Sportmax I. sportkomplexum (uszoda, squash, fitness, wellness, focipályák, teniszpályák) és Újbudán egyedülálló közösségi élet várja a II. ütemben 2009. év végén beköltöző vásárlókat. Lakások már 392.000,-Ft-tól (bruttó, kulcsrakész) leköthetők 2009. szeptember 15-ig garantáltan áfa emelés mentes kondícióval.

*Az akció 2009. szeptember 15-ig érvényes. Újbuda Tóváros - Több idő élni (1) 877-5000 www.tovaros.hu info@tovaros.hu

LEGFRISSEBB
×