Vállalkozásbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
november 29. vasárnap, Taksony

Corvinus Díszkert 2013

Április 26 és 28 között újra megnyitja kapuit a Corvinus Díszkert egy hétvégére. Immár 26. alkalommal kerül megrendezésre hazánk legszínesebb tavaszi, kertészeti szakkiállítása és vására. A pénteki szakmai napon a tudományos konferenciáké a főszerep. Szombat vasárnap viszont az évről-évre visszatérő programok mellett számos újdonság is várja az egész családot.

A hagyományosnak számító növénybeszerző túrán, és szaktanácsadáson túl részt vehetünk az "Ízek és Nedűk Vásárán", ahol kézműves élelmiszereket és a hazai pincészetek borait lehet megkóstolni, de lesznek pálinka- és sörfőző bemutatók is.

A fiatalabb korosztály a "Primavera - Ébredő Tavasz" témájú koktél ruha bemutatón, vagy az idén először megrendezésre kerülő virágkötészeti versenyen találhatja meg az érdeklődésének megfelelő programot.

A kiállítás idén új oldallal is bővült. A környezettudatosság témakörében a "Tükörben a Világ" kiállítás lesz megtekinthető, de akár a Paraszt-Wellnessről is hallgathatunk előadást.

- A kisgyerekeket többek között gyereksarokkal, közel 50 négyzetméteres játszótérrel, növényültetési lehetőséggel és óvónők által vezérelt környezettudatos programokkal várjuk. Nekik is megpróbáljuk széles skálán bemutatni azt, mit is jelent a kertészkedés és a környezettudatosság. Mindezt játékosan, számukra is élvezhető formában - mondta el Forrai Mihály, a DorMiMar Kft. ügyvezető igazgatója.

LEGFRISSEBB
×