Vállalkozásbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 13. hétfő, Jenő

Egyre olcsóbb a távfűtés

Jövőre a távfűtés díja után csak öt százalékos általános forgalmi adót kell fizetni - jelentette be Burány Sándor Újbudán a panelprogram kapcsán tartott sajtótájékoztatón.

Az adócsökkentés mintegy 75 ezer forintos megtakarítást jelent évente a távfűtéses lakásban élő családoknak, amelyeknél a legutóbbi általános áfaemelés miatt jelentősen emelkedtek a mindennapi kiadások. Az érintett családok nagy része panelházban él, amelyek korszerűsítésének támogatására 35 milliárd forintot költött az állam.

Molnár Gyula, Újbuda polgármestere a panelprogram kapcsán elmondta, eddig a kerületben mintegy 7400 lakás vett részt a korszerűsítésben, amihez az önkormányzat 1 milliárd 139 millió forinttal járult hozzá.

LEGFRISSEBB
×

Közös munkáltatói fórum a BKIK-val  

Tizenegyedik alkalommal tartottak munkáltatói fórumot a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) székházában az Újbuda Prizma Közhasznú Nonprofit Kft., Budapest Főváros Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya, Újbuda Önkormányzata, a BKIK, a BKIK Kézműves Tagozata, valamint a BKIK XI. kerületi tagcsoportjának együttműködésében.