Vállalkozásbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 13. hétfő, Jenő

Halad a panelprogram

A panelprogram keretében elkészült egy újabb 60 lakásos társasház felújítása Újbudán. Az Allende park 9-12. sz. alatti társasházban a homlokzat hőszigetelését és a nyílászárók cseréjét végezték el.

A panelprogram keretében elkészült egy újabb 60 lakásos társasház felújítása. Az Allende park 9-12. sz. alatti társasházban a homlokzat hőszigetelését és a nyílászárók cseréjét végezték el. A kivitelezés befejeződött, a műszaki átadás-átvétel november 21-én megtörtént. Az ünnepélyes átadás 2006. december 4-én volt.

A 60 lakásos társasház felújítása 72 millió forintba került, 24-24 millió forintos önkormányzati és állami támogatással.

Jelenleg további 30 panelház ház felújítása, felújításának előkészítése zajlik a XI. kerületben, eddig 8 épület készült el. A kerületben összesen 210 panelház található.

Újbuda Önkormányzata (2006. 12. 05.)

Címkék: 
LEGFRISSEBB
×

Közös munkáltatói fórum a BKIK-val  

Tizenegyedik alkalommal tartottak munkáltatói fórumot a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) székházában az Újbuda Prizma Közhasznú Nonprofit Kft., Budapest Főváros Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya, Újbuda Önkormányzata, a BKIK, a BKIK Kézműves Tagozata, valamint a BKIK XI. kerületi tagcsoportjának együttműködésében.