Vállalkozásbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 19. szombat, Nándor

Halad a panelprogram

A panelprogram keretében elkészült egy újabb 60 lakásos társasház felújítása Újbudán. Az Allende park 9-12. sz. alatti társasházban a homlokzat hőszigetelését és a nyílászárók cseréjét végezték el.

A panelprogram keretében elkészült egy újabb 60 lakásos társasház felújítása. Az Allende park 9-12. sz. alatti társasházban a homlokzat hőszigetelését és a nyílászárók cseréjét végezték el. A kivitelezés befejeződött, a műszaki átadás-átvétel november 21-én megtörtént. Az ünnepélyes átadás 2006. december 4-én volt.

A 60 lakásos társasház felújítása 72 millió forintba került, 24-24 millió forintos önkormányzati és állami támogatással.

Jelenleg további 30 panelház ház felújítása, felújításának előkészítése zajlik a XI. kerületben, eddig 8 épület készült el. A kerületben összesen 210 panelház található.

Újbuda Önkormányzata (2006. 12. 05.)

Címkék: 
LEGFRISSEBB
×

Újbudai Hallgatói Startup Pályázat 2019

Újbuda Önkormányzata pályázatot hirdet innovatív ötleteken és fejlesztéseken alapuló növekedésorientált ifjúsági vállalkozások létrehozására vagy korai fázisú támogatására. A pályázatokat 2019. november 11. éjfélig várják.