Vállalkozásbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 28. vasárnap, Emil, Csanád

Vízcső-rekonstrukció forgalmirend-változással a XI. kerületben

A Fővárosi Vízművek Zrt. 2013. július 1-jétől várhatóan október 30-ig vízvezeték-rekonstrukciós munkálatokat végez a XI. kerületben, a Kelenhegyi út – Mányoki út – Orlay utca - Bartók Béla út – Csíky utca - Budafoki út és a Műegyetem területén.

A munkálatok során 900 m hosszúságban megújul egy 1000 mm átmérőjű Sentab és egy 200 mm átmérőjű azbesztcement vezeték. A felújítási munkálatok alatt a vízszolgáltatást zavartalanul biztosítjuk.

Jelentősebb forgalomkorlátozás a Bartók Béla út és Budafoki út kereszteződésében várható, a nyári időszakban. A rekonstrukció ideje alatt, július eleje és október 30. között az érintett útszakaszokon forgalmirend-változások lépnek életbe, melyek miatt az autósok, valamint a tömegközlekedést igénybe vevők megnövekedett menetidőre számíthatnak. A többi utcában a kivitelezés ideje alatt ideiglenes útlezárásokkal kell számolni: Az ott lakók, valamint a megkülönböztető jelzéssel ellátott gépjárművek behajtását azonban ebben az időszakban is biztosítani fogjuk.

A forgalmirend-változásokkal kapcsolatos naprakész információkról a Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatja a közlekedőket.

Társaságunk a vízlelőhelyektől egészen a csapokig garantálja a kiváló vízminőség folyamatos fenntartását, aminek elengedhetetlen feltétele a vízhálózat tervszerű felújítása. A rekonstrukciós munkák elvégzése hosszú időre biztosítja a kerület lakosainak a megszokott magas színvonalú, biztonságos vízszolgáltatást.

A munkák pontos ütemezésével kapcsolatos bővebb információk a www.vizmuvek.hu honlapon állnak rendelkezésre.

Szíves türelmüket és megértésüket köszönjük, az okozott kellemetlenségekért elnézésüket kérjük!

Fővárosi Vízművek Zrt.
Vízvonal: 06-40 247 247
vizvonal@vizmuvek.hu

(2013. 06. 25.)